Їжа як креативний проверяемая.

Їжа як креативний проверяемая.
Французьке креативне агентство Les Creatonautes вчить пробуджувати фантазію прямо на своїй кухні.
Олів'є Гроссманн (Les Creatonautes): «Світ постійно змінюється. Ці зміни, часто невидимі, іноді несподівані, неминучі. Живі організми, ландшафти, технології, суспільство - все змінюється постійно, тільки з різною швидкістю. І через ці спостереження ми вирішили трансформувати світ по-своєму ".
Нехай щоденна рутина приготування їжі - перетвориться в захоплюючий арт-проект, в твори мистецтва зі звичних продуктів. Картопля, морква, капуста, цибуля, часник - це палітра, багатство фарб і текстур.
Малюйте щодня картини, створюйте композиції, будуйте 3D-фрази об'єкти.
Ви - творець, ви здатні на багато що, а наша посуд допоможе Вам, підкресливши красу Ваших творінь - https://www.instagram.com/posuda_odnorazovaya_ivent
- Хто такий професійний івент-менеджер? Секрети організації корпоративу, за який не соромно.Професійний івент-менеджер. Секрети організації корпоративу, де черпати натхнення.Читать